Inschrijven

Zoekt u een huurwoning? Bij ons zult u slagen!

Zoekt u met spoed een huurwoning of bent u al tijden op zoek naar een huurwoning? Als u zich inschrijft bij Point4rent is dat snel verleden tijd! Met ons uitgebreide aanbod vindt u waarschijnlijk direct wat u zoekt. U hebt grote kans om een woonruimte te vinden die helemaal aansluit bij uw specifieke woonwensen. Schrijf u daarom snel in!

Inschrijven voor een huurwoning bij Point4rent

Wilt u snel een huurwoning vinden? Schrijf u dan in als woningzoekende via onderstaand inschrijfformulier en maak al uw specifieke woonwensen kenbaar. U betaalt voor uw inschrijving een éénmalig bedrag van € 24,95. Daarmee bent u een jaar lang ingeschreven en heeft u altijd toegang tot het laatste aanbod van huurwoningen. De ruime keuze in het up-to-date huurwoningen aanbod zal het u gemakkelijk maken een woning te vinden die helemaal bij u past.

Na een half jaar geen huurwoning gevonden? Dan krijgt u uw geld terug!

Wij verwachten dat u binnen aanzienlijke tijd een nieuwe huurwoning zult vinden in ons aanbod en zijn er van overtuigd dat dat binnen een half jaar zeker gelukt is. Lukt het u onverhoopt toch niet binnen zes maanden een huurwoning te vinden die volledig bij u past? Dan doen wij niet moeilijk en krijgt u gewoon uw inschrijfgeld teruggestort na de verstreken zes maanden. Bekijk wel even de voorwaarden bij Hoe wij werken.


 
Persoonlijke gegevens
Woning delen
Werk in inkomen
Woning
Online betalen via mollie
Overig