Hoe wij werken

Over ons

Point4rent is een platform dat bemiddelt tussen woningverhuurders en woninghuurders. Zowel zakenmensen, particulieren, expats als studenten kunnen bij ons terecht voor huurwoningen in heel Nederland. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan huurwoningen en geven huurder en verhuurder alle informatie die zij nodig hebben. Veel woningzoekers hebben bij ons al een huurwoning gevonden. Altijd tot grote tevredenheid!

Ons uitgebreide aanbod huurwoningen bestaat uit complete huurwoningen, appartementen, studio's en kamers. Ons grote aanbod huurwoningen stelt een ieder die zich als lid ingeschreven heeft in staat binnen afzienbare tijd een huurwoning te vinden die volledig naar wens is.

Wilt u zich ook inschrijven voor een huurwoning?

Als u gebruik wilt maken van ons uitgebreide aanbod huurwoningen kunt u zich op de pagina inschrijven aanmelden als lid. Op het formulier kunt u alle relevante informatie kwijt over uw woonwensen. Na het indienen van uw inschrijving zenden wij u een bevestiging per e-mail met daarin uw inschrijfnummer.

Uw inschrijving is één jaar geldig. U betaalt daarvoor een eenmalig bedrag van € 24,95. Zodra uw betaling is ontvangen zult u van ons een e-mail ontvangen met daarin uw inschrijfnummer. Bewaar dat nummer goed, want daarmee kunt u reageren op ons aanbod huurwoningen.

Lukt het niet direct een huurwoning te vinden?

Wij zijn ervan overtuigd dat u bij Point4rent binnen afzienbare tijd een huurwoning heeft gevonden die volledig past bij uw woonwensen. Mocht dat onverhoopt toch niet het geval zijn, dan betalen wij u gewoon uw inschrijfgeld terug. Voorwaarde is dan wel dat u een half jaar op zoek bent naar een huurwoning via Point4rent.
 
Mocht u op basis van bovenstaande voorwaarden in aanmerking komen voor teruggave van uw inschrijfgeld, dan kunt u een mail sturen naar info@point4rent.nl onder vermelding van uw inschrijfnummer. Wij storten binnen zeven dagen uw inschrijfgeld op uw rekening terug als u aan de voorwaarden voldoet. U ontvangt géén inschrijfgeld retour wanneer u een huurwoning heeft gevonden via een andere aanbieder.